ZOO Research Symposium 2023

Hybride event: zowel in de Darwin Hall - A Room with A ZOO (naast ZOO Antwerpen) als online. Hosted by Antwerp ZOO Centre for Research and Conservation (CRC)

Op 1 december 2023 organiseert het Antwerp ZOO Centre for Research and Conservation (CRC) de 16de editie van het jaarlijkse ZOO Research Symposium.

REGISTRATIE

Je kan het symposium ter plaatse bijwonen in de Darwin Hall van ZOO Antwerpen, of online via een livestream. Dit jaar verdedigt PhD-student Daan Laméris zijn thesis tijdens het symposium. Alle presentaties zijn gerelateerd aan zijn studie naar het meten van het welzijn en de emoties van de bonobo's.

Je kan het symposium gratis bijwonen, maar we vragen je vriendelijk om je vooraf in te schrijven (t/m 28 november 2023). De inschrijvingen voor het symposium zijn afgesloten. 

Download het programma

Lunch is niet inbegrepen, ook niet voor diegenen die fysiek aanwezig zijn. Tijdens de middagpauze kan je gebruik maken van het Savanne Restaurant in ZOO Antwerpen. Aan de registratiebalie ontvang je een gratis dagticket voor ZOO Antwerpen. Dit ticket is enkel geldig op 1 december 2023.

Heb je vragen? Contacteer ons.