Dag van de Wetenschap

Elisabeth Center Antwerp - ZOO Antwerpen Hosted by UAntwerpen en ZOO Science

Dag van de Wetenschap: zondag 26/11 in de zalen van ZOO Antwerpen

Dag van de Wetenschap 2023

Op zondag 26 november van 10u tot 17u slaan ZOO Science en UAntwerpen de handen in elkaar om je een overvloed aan wetenschap te serveren in de zalen van de ZOO! Met meer dan 70 activiteiten worden de zalen van de ZOO omgetoverd tot een echte hotspot voor wetenschap, waar je kan proeven van vele workshops, spelletjes, demonstraties, doe-activiteiten en lezingen. Alle activiteiten in de zalen zijn GRATIS!

Programma en activiteiten

ZOO-bezoek: Wetenschap-deelnemers krijgen het voordeeltarief van €15,00 pp voor een ZOO-bezoek op deze dag. Te betalen aan de infodesk in de Verlatzaal in ZOO Antwerpen.

VIP-toer op de Dag van de Wetenschap: van 10u30 tot 16u kan je je laten rondleiden in ZOO Antwerpen door een expert. Krijg een inkijk in het ZOO Science-onderzoek hier en ver weg. In de ZOO zorgt een welzijnswetenschapper voor blije dieren, net als gemengde verblijven. Gorilla Matadi, de gieren, okapi’s, de koala, ze vertellen allemaal hun eigen boeiend verhaal.Verplicht inschrijven voor iedereen aan de infodesk in de Verlatzaal, het aantal plaatsen is beperkt! 

Onze ZOO Science-wetenschappers borrelen van enthousiasme. Meer info over Dag van de Wetenschap Antwerpen.