ZOO Science zkt Jongste Wetenschapper 2024

ZOO Antwerpen Hosted by ZOO Science

Zou je uren kunnen besteden aan het bestuderen van gorilla’s of bonobo’s die nesten maken? Geniet je van het uitdokteren van een speels parcours voor de egel in je tuin? Onderzoek je met heel veel plezier de beste manier om een vijver zo goed mogelijk plasticvrij te maken om weer meer kikkers te zien? Of ben je écht wel heel benieuwd naar wat die uil in de nacht eigenlijk eet?

Ben je tussen 8 en 12 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verbaas ons nu met jouw onderzoek door het formulier onderaan deze pagina in te vullen!

Heb je interesse om ZOO Science Jonste Wetenschapper te worden maar weet je nog niet hoe te beginnen? Preregistreer je vrijblijvend hier en ontvang van ons enkele insider tips en tricks om aan de slag te gaan.

PREREGISTREER JE NU!

Welk onderzoek? Lees hoe jij de ZOO Science Jongste Wetenschapper kan worden!

Word nu de ZOO Science Jongste Wetenschapper!

Ben je klaar met je nieuwsgierig onderzoek naar dieren? Dan kan je via deze weg jouw werk naar onze jury sturen. Superbenieuwd naar wat anderen onderzochten? Hier lees je alles over de winnaars van vorig jaar!

Wat verwachten wij van jou?

  • Gebruik dit formulier tot en met 15 september 2024 om jouw onderzoek door te sturen.
  • Laat van je horen in een video! Vertel ons in maximum één minuut waarover jouw onderzoek gaat en hoe dat verlopen is. Je kan je werk uploaden als .mp4.
  • Stuur een korte samenvatting in van jouw onderzoek in dit sjabloon. Voeg het toe aan het formulier in de vorm van een .docx, .jpg of .pdf.
  • Wil je nog meer laten zien van je onderzoek? Dat kan eventueel! Prikkel ons nog meer en stuur ook jouw volledige onderzoek door.
  • Geef ons enkele gegevens mee: wat is je naam, je leeftijd en op welke manier kunnen we je contacteren? Je neemt zelf op je eentje deel aan deze wedstrijd.
  • Niet vergeten: als jij wint, word jij hét gezicht van de zoektocht naar onze ZOO Science Jongste Wetenschapper in 2024. We laten je dan graag voor onze camera’s schitteren: vergeet niet om daar toestemming voor te geven.

Klaar? Insturen maar!

Ik geef toestemming om foto- en videobeelden van mij te laten maken en interviews te geven. Ik ben er klaar voor om hét gezicht van de ZOO Science Jongste Wetenschapper te worden. *
Door de inzending van dit formulier ga je akkoord met het wedstrijdreglement en privacybeleid. *